طرز تهیه یک مرغ مرغ


طرز تهیه پای مرغ ، کیک مرغی پرطرفدارترین دستور العمل در بین سرآشپزها است و مورد توجه بسیاری از بزرگسالان و بچه ها قرار می گیرد ، بنابراین سایت شما را با روش عالی در تهیه پنکیک های پر شده به شما پیشنهاد می دهد ملکه در سن ۱۸ سالگی در انگلیس به دنیا آمد. این پای توسط الیزابت به عنوان بخشی از تست مهارت سلطنتی سرآشپز ساخته شده و این سنت در فرانسه نیز به کار رفته است.

در مورد طبقات پایین ، پای بسیار مشهور بود ، زیرا می توان آنرا با مواد ساده ای تشکیل داد که برای تغذیه و جلب رضایت بیش از یک نفر کافی است.این پای ، غذای محبوب بسیاری از مناطق در سراسر اروپا است.در اسپانیا ، پای را با گوشت و ماهی درست می کنند و کارگران معدن قلع را با آنها در محل کار همراهی می کنند و در منطقه میشیگان کارگران را همراهی می کنند. کوفته های گوشتی برای معادن آهن نیز هست.

خدمت در ایتالیا ، پای عید پاک نوعی پای پر از سبزیجات مختلف است و در یونان نیز پای اسفناج وجود دارد که محبوب ترین آن است.

پای قابلمه مرغ 1

مواد پای مرغ

  • ۴ قاشق کره بدون روغن
  • ۳ فنجان آرد
  • ۴ با کره من آویزان است
  • آب در صورت نیاز
  • کمی نمک
  • مقداری شکر

مواد پر کننده ترک ترکیه

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بدون روغن
  • ۲ هویج پوست کنده و تفت داده می شود
  • فنجان چهارم کرفس خرد شده
  • ۱ پیاز متوسط ​​، خرد شده
  • ۲ سیر میخک ، چرخ کرده
  • ۳ فنجان گوشت مرغ را کباب کرده و خرد کنید
  • ۱ لیوان نخود فرنگی آب پز
  • مکعب سهام مرغ
  • ۲ فنجان آبگوشت
  • فلفل سیاه
  • آویشن
  • جوز هندی
  • نمک به دلخواه

برای صورت

طرز تهیه یک پای ترکی

برای تهیه خمیر

  • آرد ، نمک و شکر را اضافه کرده و هم بزنید ، سپس کره را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
  • سپس گه و آب را به تدریج اضافه کنید تا یک خمیر منسجم بدست آید.
    ما آن را رها می کنیم تا یک ساعت استراحت کند.

برای ساختن بالشتک

  • اجاق گاز تا دمای متوسط ​​گرم می شود.
  • لایه چینی کره را چرب کنید.
  • روی حرارت متوسط ​​روغن و کره را در یک ماهی بزرگ قرار دهید ، بگذارید آن را بگذارید و کمی گرم کنید.
  • هویج ، نخود فرنگی و دارچین را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه بجوشانید.
  • پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا خشک شود.
  • یک حبه آبگوشت مرغ اضافه کرده ، سپس نمک ، فلفل ، آویشن و جوز هندی را اضافه کرده و مخلوط را می گذاریم تا بجوشد.
  • مرغ و آبگوشت را به سبزیجات اضافه کنید ، خوب هم بزنید و بگذارید تا کاملاً بجوشد.
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و قسمت اول را در یک سینی و دو طرف متحد می کنیم.
  • پر کردن خمیر را می گذاریم.
  • قسمت دوم را پهن کنید ، آن را روی پر بگذارید و انتهای آن را به خوبی ببندید.
  • سطح آن را با تخم مرغ ها رنگ کنید و آن را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
  • وقتی صورت کمی قرمز شد ، سینی را با کاغذ فویل بپیچید و دوباره نیم ساعت بگذارید.

ویدئوی روش تهیه شیرینی ترکی

منبع: thecookierookie


مطالب سایت را سریع دنبال کنید

َ

سلبریتی ها و افراد مشهور



خانواده و سبک زندگی سالم



تکنولوژی و فناوری و هوا فضا



مد و زیبایی و آرایش و جذابیت



آشپزی و دسر و سالد و نوشیدنی



فال و کارکاتور و طنز و سرگرمی



سلامت فردی و بهداشت عمومی



چند رسانه ای,عکس و فیلم و کلیپ

پست های مرتبط

Leave a Comment