طرز تهیه گشنیزپلو با کوفته قلقلی


طرز تهیه گشنیزپلو با کوفته قلقلی

مواد اولیه گشنیزپلو با کوفته قلقلی

برنج » یک کیلوگرم

گوشت قلقلی سرخ‌شده  : نیم کیلوگرم

گشنیز خرد شده  :  یک کیلوگرم

روغن و نمک و برگ کاهو  : به میزان لازم

تخم گشنیز آسیاب شده  : دو قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه گشنیزپلو با کوفته قلقلی

طرز تهیه گشنیزپلو با کوفته قلقلی

 

* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.

 

* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

 

* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

 

* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.


پست های مرتبط

Leave a Comment