طرز تهیه کنه برمیده شده با آجیل


طرز تهیه کنه برمیده شده با آجیلKonafa یکی از دسرهای خوشمزه ای است که بسیاری از افراد ترجیح می دهند ، زیرا اشکال و دستور العمل های زیادی برای تهیه آن به صورت مرتب یا بسته بندی کنفا وجود دارد ، زیرا این ماده با انواع مختلفی از جمله خامه ، پودینگ ، آجیل بادام ، پسته ، آجیل ، کشمش و انواع دیگر پر می شود.

شایان ذکر است که روش تهیه کنفا دشوار و پیچیده نیست و هرکسی می تواند علاوه بر کم هزینه بودن آن ، آن را در خانه مانند شیرینی فروشی ها تهیه کند ، زیرا حاوی مقادیر ساده در توانایی هر کس است ، بنابراین سایت محتوا در این مقاله به شما نشان می دهد که چگونه کار کونفا با آجیل را به روشی آسان و سریع انجام دهید آماده سازی ، جزئیات مراحل و عکس ها را با ما دنبال کنید.

مواد تشکیل دهنده Konafa با آجیل برمیده شدند

عناصر

  • نصف کیلو کناف تازه
  • یک فنجان و نیم چاقی یا کره مایع
  • یک چهارم فنجان پسته خرد شده
  • یک چهارم فنجان بادام ترک خورده
  • یک چهارم فنجان نارگیل ریز
  • یک چهارم فنجان سودان شکسته
  • یک چهارم فنجان کشمش
  • یک چهارم فنجان چشم شتر

اجزای قطر

  • سه فنجان شکر
  • یک لیوان آب
  • نصف قاشق چایخوری آب لیمو
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • نصف قاشق چایخوری گلاب

طرز تهیه کنفاه با آجیل

  1. ابتدا قطره را آماده می کنیم و مقدار مناسبی می آوریم ، سپس سه فنجان شکر را درون آن می گذاریم.
  2. یک فنجان آب به شکر اضافه می کنیم.
  3. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​بگذارید و بگذارید تا جوش بیاید و شکر را کاملا حل کند.
  4. سپس نصف قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه می کنیم.
  5. کشور را روی حرارت کم بگذارید تا غلیظ شود.
  6. سپس حداقل پنج دقیقه قبل از بلند شدن قطار از آتش ، نصف قاشق غذاخوری وانیل و گلاب یا گل گل را اضافه می کنیم.
  7. پس از آن قطر را از روی حرارت برداشته و آن را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
  8. سپس کنافه را آماده می کنیم و آنرا روی سطح تمیز به شکل خلال های بلند پخش می کنیم.
  9. کمی چاقی را روی شیرینی بریزید
  10. یک کاسه عمیق آماده می کنیم و آجیل های زیر بادام ، آجیل ، پسته ، بادام زمینی ، کشمش ، نارگیل و گردو را قرار می دهیم.
  11. آجیل ها را به هم می چرخانیم و سپس آنها را به صورت طولی در رشته های Konafa توزیع می کنیم.
  12. کناف را از یک انتها تا پر کردن شکل یک استوانه با انتهای دیگر ثابت می چرخانیم.
  13. این مرحله را با مقدار کنفای موجود تکرار کنید تا زمانی که تمام شد.
  14. یک سینی فر مناسب تهیه می کنیم و استوانه های Konafa را در جای خود قرار می دهیم تا به هم بچسبند.
  15. کمی چاقی را روی کناف توزیع می کنیم.
  16. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  17. کونافا را درون فر داغ قرار می دهیم و حداقل نیم ساعت آن را می گذاریم تا ملایم و طلایی شود.
  18. بعد از اینکه کنفا رسیده است ، آن را از فر خارج کنید و قطر سرما را روی آن بریزید.
  19. کف دست را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
  20. سپس سیلندرهای Konafa را به قطعات کوچک برش می دهیم.
  21. غذاهای سرو را آماده می کنیم و داخل آن می گذاریم.
  22. کونفاه با آجیل با هزار سلامتی و در اینجا ارائه شده است.

روش ویدئوی تهیه Kanafah

روش تهیه عکس


مطالب سایت را سریع دنبال کنید

َ

سلبریتی ها و افراد مشهور



خانواده و سبک زندگی سالم



تکنولوژی و فناوری و هوا فضا



مد و زیبایی و آرایش و جذابیت



آشپزی و دسر و سالد و نوشیدنی



فال و کارکاتور و طنز و سرگرمی



سلامت فردی و بهداشت عمومی



چند رسانه ای,عکس و فیلم و کلیپ

پست های مرتبط

Leave a Comment