طرز تهیه دسر شکلاتی با مواد نارگیل عالی


طرز تهیه دسر شکلاتی با مواد نارگیل عالی

طرز تهیه دسر شکلاتی با مواد نارگیل عالی

دسر شکلاتی همیشه خوش مزه است اما وقتی که بخواهیم به ان نارگیل هم اضافه کنیم واقعا طعم توصیف نشدنی را به خاطر میاورد در ادامه تالاب را دنبال کنید.

 

آموزش تهیه دسر نارگیل و شکلات خوش طعم و عالی را برای شما داریم که طعمی فوق العاده دارد و می توانید برای مهمانی آن را درست کنید. 

 

مواد لازم لایه سفید:

شیرنارگیل: 200 میلی لیتر
شیر: 50 میلی لیتر
تخم شربتی: 2 ق س
عسل: یک الی 2 ق س
پودر ژلاتین آموتیا: یک ق س

 

مواد لازم لایه تیره:

شیر نارگیل: 200 میلی لیتر
پودر کاکائو: یک ق س (سرپر)
شکر: 2 ق س
دارچین (پودرشده): به مقدار لازم
پودر ژلاتین: یک ق س

طرز تهیه دسر شکلاتی با مواد نارگیل عالیطرز تهیه:

1. برای تهیه لایه تیره رنگ، شیرنارگیل، پودر کاکائو، شکر و دارچین را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پودر ژلاتین را از قبل در مقدار کمی آب حل کنید و سپس به مواد اضافه کرده و هم بزنید. مقداری از این مخلوط را در قالب های مافین سیلیکونی بریزید و حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

2. برای تهیه لایه سفیدرنگ، تمامی مواد به جز پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و قبل از به جوش آمدن مواد پودر ژلاتینی را که از قبل در مقدار کمی آب حل کردید اضافه کرده و هم بزنید.

 

3. این مخلوط را روی لایه تیره رنگ بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. بقیه مخلوط تیره رنگ را روی آن بریزید و حدود 3 ساعت (یا تمام شب) در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.


پست های مرتبط

Leave a Comment