طرز تهیه حلوای اوماج خانگی برای افطار سریع


طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع«تابناک باتو» اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می‌باشد که اصولا توسط تبریزی‌ها طبخ می‌شود و در مراسمات عزاداری استفاده می‌شود، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می‌شود. در مطلب زیر طرز تهیه این حلوای خوشمزه ی محلی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

مواد لازم حلوای اوماج

شیر: یک فنجان
آرد گندم الک شده: یک لیوان
شکر: یک لیوان
آب: یک لیوان سر خالی
روغن مایع: نصف لیوان
زرد چوبه: یک قاشق چایخوری
گلاب: ۱/۳ لیوان
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا:

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع

ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و یکی دو جوش بزند. بعد آن را کنار بگذارید. سپس یک لیوان آرد را با زردچوبه مخلوط کنید و در سینی بریزید و بعد یک فنجان شیر را چندین بار روی آرد اسپری کنید و هم بزنید تا زمانی که کل آرد به شکل گلوله گلوله و یا خرده نان بشود.

سپس یک ساعت در سینی پهن کنید تا آرد خشک شود و در طی این مدت چند بار آرد را زیر رو کنید؛ و بعد در غذاساز یا خرد کن بریزید تا یکدست شود. به این آرد در اصطلاح (اوماج) میگویند.

نصف لیوان روغن را داخل قابلمه‌ای بریزید و داغ کنید و بعد اوماج را اضافه کنید و با حرارت کم خوب هم بزنید تا از رنگ سفیدی در بیاید و به رنگ کرم شکلاتی در بیاید.

حالا شربت، زعفران و گلاب را اضافه و هم بزنید تا حلوا جمع شود.

حلوا را با حرارت کم به مدت یک ساعت دم کنید و هر ده دقیقه هم بزنید تا ته نگیرد.

حلوای اوماج آماده شده را به سلیقه دلخواه شکل دهید و با خلال پسته تزیین کنید.

نمناک


مطالب سایت را سریع دنبال کنید


سلبریتی ها و افراد مشهور



خانواده و سبک زندگی سالم



تکنولوژی و فناوری و هوا فضا



مد و زیبایی و آرایش و جذابیت



آشپزی و دسر و سالد و نوشیدنی



فال و کارکاتور و طنز و سرگرمی



سلامت فردی و بهداشت عمومی



چند رسانه ای

پست های مرتبط

Leave a Comment