طرز تهیه استیک سرخ شده – سایت محتوا


طرز تهیه استیک سرخ شده ، یکی از وعده های غذایی خوشمزه ای است که تعداد زیادی از افراد از آن خوششان می آید ، زیرا دستور العمل های زیادی برای کار آن وجود دارد که با یک شخص دیگر متفاوت است و امروز یک محتوای سایت در این مقاله به شما نشان می دهد که چگونه استیک سرخ شده را به روشی آسان و ساده تهیه کنید ، جزئیات و تصاویر را برای ما دنبال کنید.

طرز تهیه استیک سرخ شده

عناصر

  • یک کیلو استیک گوشت گاو
  • دو دانه متوسط ​​پیاز
  • یک چهارم فنجان آب لیمو
  • سه قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • یک قاشق کوچک از ادویه های مخلوط
  • سنجاق نمک برای طعم دادن
  • گلدان فلفل سیاه را برای طعم دادن
  • یک فنجان آرد ریز
  • یک فنجان نرمی نرم
  • دو تخم مرغ

نحوه شستن البافیک

  1. ما گوشت را به خوبی با سرکه ، نمک و لیمو شستشو می دهیم و ترجیح می دهیم حداقل نیم ساعت آن را خیس کنید ، همانطور که قبلاً در تمام مقالات قبلی به شما قول داده بودیم.
  2. بعد از خیساندن گوشت ، آن را با کمی آرد از هر طرف خوب پاک می کنیم ، سپس آن را فقط با آب بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن تخلیه نشود.
  3. چکش پارچه را به آرامی آماده کرده و گوشت آنرا تفت دهید تا ضخامت آن خیلی نازک شود.
  4. پیاز را پوست بگیرید ، آن را خوب بشویید ، سپس آن را به قطعات بزرگ خرد کنید.
  5. کاسه میکسر برقی را می گیریم و پیازها را در آن قرار می دهیم.
  6. یک چهارم فنجان آب لیمو را به پیاز اضافه می کنیم.
  7. سپس سه قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه می کنیم.
  8. به ترتیب دلخواه یک گل نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و ترجیح می دهیم مقدار زیادی از آنها را نباشید زیرا گوشت برای مدتی در چاشنی باقی می ماند.
  9. سپس یک قاشق چایخوری از ادویه های مخلوط را اضافه می کنیم.
  10. کاسه میکسر برقی را ببندید و آن را به مدت دو دقیقه روی مواد بکشید تا زمانی که با یکدیگر مخلوط شوند.
  11. یک کاسه عمیق بریزید و مخلوط پیاز را در آن قرار دهید.
  12. تکه های گوشت را به ماریناد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  13. گوشت را در یخچال می گذاریم و یک شب کامل آن را می گذاریم تا خوب از چاشنی جذب شود.
  14. آرد را به خوبی الک کنید تا اطمینان حاصل شود که هیچ ناخالصی در آن وجود ندارد ، سپس آن را روی یک ظرف صاف قرار دهید.
  15. تخم مرغ ها را به خوبی با ضرب و شتم سیمی محکم کنید و یک نوک انگشت کوچک نمک ، فلفل سیاه و نصف قاشق چای خوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا بو از بین برود.
  16. گل سرخ را روی یک صفحه صاف نیز بگذارید و می توان آنرا برای نان برشته شده جایگزین کرد.
  17. بعد از چاشنی تکه های گوشت ، آن را از یخچال خارج کنید.
  18. یک تکه گوشت را می گیریم و آن را درون آرد می گذاریم تا خوب پوشانده شود.
  19. بعد از آن قطعه گوشت را در تخم مرغهای خرد شده فرو کنید.
  20. سپس آن را داخل گلاب قرار دهید و خوب آن را بپوشانید.
  21. این مرحله را تکرار کنید ، گوشت موجود را برش دهید تا تمام شود.
  22. استیک را بعد از آن حداقل نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا محکم شود.
  23. یک ماهیتابه مناسب می گیریم و مقدار زیادی روغن نباتی را در آن قرار می دهیم.
  24. روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  25. گوشت گاو را در روغن سرخ کرده و از هر دو طرف آن را بچرخانید تا نرم و طلایی شود.
  26. سپس گوشت گاو را روی کاغذ آشپزخانه می کشیم تا روغن اضافی آن جذب شود.
  27. یک ظرف سرو را آماده می کنیم و استیک سرخ شده را در آن قرار می دهیم.
  28. بافتک سرخ شده را با کمی جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
  29. هزار استیک سرخ شده در اینجا و یک طرف سالاد و سیب زمینی سرخ کردنی فرانسه سرو شده است.

فیلم تهیه استیک سرخ شده

تصاویر از روش تهیه

پشم

روکش گوشت گاو را با آرد بپوشانید

غرق البافیک در تخم مرغ

استیک سرخ شده

همچنین تماشا کنید:

استیک سرخ شده

استیک سرخ شده


مطالب سایت را سریع دنبال کنید

َ

سلبریتی ها و افراد مشهور



خانواده و سبک زندگی سالم



تکنولوژی و فناوری و هوا فضا



مد و زیبایی و آرایش و جذابیت



آشپزی و دسر و سالد و نوشیدنی



فال و کارکاتور و طنز و سرگرمی



سلامت فردی و بهداشت عمومی



چند رسانه ای,عکس و فیلم و کلیپ

پست های مرتبط

Leave a Comment