آموزش تصویری چیکن کوردن بلو


آموزش تهیه چیکن کوردن بلو را برای شما داریم که می‌توانید در خانه درست کنید و از خوردن یک فست فود خانگی خوشمزه لذت ببرید. چیکن کوردن بلو یک غذای بسیار خوشمزه و مملو از پنیر هست که در میان عموم از محبوبیت زیادی برخوردار هست. روش پخت آن نیز بسیار آسان هست و می‌تواند در خانه تهیه کره و نوش جان کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای۲ نفر:

آموزش تصویری چیکن کوردن بلواختصاصی «تابناک با تو»؛ آموزش تهیه چیکن کوردن بلو را برای شما داریم که می‌توانید در خانه درست کنید و از خوردن یک فست فود خانگی خوشمزه لذت ببرید. چیکن کوردن بلو یک غذای بسیار خوشمزه و مملو از پنیر هست که در میان عموم از محبوبیت زیادی برخوردار هست. روش پخت آن نیز بسیار آسان هست و می‌تواند در خانه تهیه کره و نوش جان کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای۲ نفر:

سینه مرغ ۲ عدد
پنیر گودا ۵ ورق
ژامبون گوشت یا مرغ ۵ ورق
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری نصف پیمانه
آرد نصف پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه دلخواه به میزان لازم

چیکن کوردن بلو

طرز تهیه:

۱. ابتدا ۲ عدد سینه مرغ را ورقه ای برش دهید روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک‌کوب آن‌ها را به خوبی بکوبید تا نازک شوند. دو طرف سینه مرغ را نمک و فلفل و ادویه بزنید تا به خوبی مزه‌دار شوند

۲. سپس یک ورقه پنیر گودا ویک ورقه ژامبون را روی فیله‌ها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند.

۳.  سپس آن‎ها را در ظرف حاوی تخم‌مرغ وشیر زده شده آغشته کرده و در آرد بغلطانید دوباره داخل تخم مرغ زده و داخل پودرسوخاری بغلطانید.
۴. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیله‎های آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند

 

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو


مطالب سایت را سریع دنبال کنید


سلبریتی ها و افراد مشهور



خانواده و سبک زندگی سالم



تکنولوژی و فناوری و هوا فضا



مد و زیبایی و آرایش و جذابیت



آشپزی و دسر و سالد و نوشیدنی



فال و کارکاتور و طنز و سرگرمی



سلامت فردی و بهداشت عمومی



چند رسانه ای

Leave a Comment